sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Jumala toimii tänäkin päivänä

Kun kerron Jeesuksesta ihmisille, olen monesti saanut kuulla ivallisen kommentin: "Hei poika, nyt elätään 2000-lukua, ja nuo jutut mitä nää selität on ihan menneen talven lumia." Mielestäni Jeesus ei todellakaan ole menneen talven lumia, vaan tänä päivänäkin hän voi muuttaa ihmiselämiä. Jeesus on saanut muuttaa oman elämäni suunnan parempaan, ja miljoonat muut kristityt todistavat, kuinka Jeesus on antanut heille jotain suurta. Jotain, mitä tämä maailma ei voinut tarjota.

Lukiessani evankeliumeita, uskon että ne asiat ovat oikeasti joskus tapahtuneet. Moni varmasti miettii, että miksi ihmeessä Roope uskoo sen todeksi. Voin uskoa evankeliumit todeksi, koska näen kuinka Jumala toimii tänäkin päivänä meidän keskuudessamme. Ne asiat, mistä Jeesus kertoi, eivät koskeneet vain sitä aikaa 2000 vuotta sitten. Vaan ne ovat erittäin ajankohtaisia myös tänään, elettäessä 2000-luvulla.

Monet uskovat todistavat kuinka Jeesus paransi heidät sairauksista, rikkinäisyydestä, yksinäisyydestä, epätoivosta jne. Jeesus on pelastanut monia ihmisiä päihteistä. Moni ex-rikollinenkin todistaa, kuinka Jeesus muutti elämän. Osa saa olla koko elämänsä uskossa, ja hänkin ylistää kuinka suuri ja mahtava Jumala on. Uskovia ihmisiä on moneen lähtöön, sillä pelastusta tarjotaan kaikille, jotka sen haluavat ottaa vastaan. Jokainen uskova ihminen on elävä todistus Jumalan voimasta ja hänen olemassaolosta. Jokaisella uskovalla on oma tarina kerrottavanaan, mitä Jumala on tehnyt juuri hänen elämässään.

Ilman Jumalaa ihmisellään on sydämessään tyhjiö, joka pitäisi täyttää. Jeesus voi antaa ihmisen elämälle tarkoituksen. Hän antaa elämälle oikean suunnan. On surullista, kun näkee, että niin monelta ihmiseltä puuttuu suunta elämästä. Monella ihmisellä asiat ovat ulkoisesti hyvin ja voisi luulla, että elämä hymyilee, mutta sydämessä on silti vain tyhjyys ja tarkoituksettomuus. Jumala on kuitenkin valtavan hyvä meitä kohtaan, ja hän todellakin haluaa antaa meille hyvän elämän. Jeesus antaa ihmiselle rauhan, joka on pysyvä. Jeesus sanoi: Joh.14:27"Rauhan minä jätän teille: minun rauhani - sen minä annan teille. En minä anna teille, niinkuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö."

Golgatan veressä voima on! Tää biisi on ihan klassikkobiisi, ja sanoma on täyttä totta =).
http://www.youtube.com/watch?v=uhpxhwpkM2M

3 kommenttia:

  1. Moni varmasti miettii, että miksi ihmeessä Roope uskoo sen todeksi.

    Juuri täsmälleen näin.

    VastaaPoista
  2. Roope uskoo sen todeksi koska se on totta!

    Suosittelen muillekin lämpimästi!

    VastaaPoista
  3. Motiiveja uskonnollisen liikkeen perustamiseen ja/tai johtamiseen voivat olla esimerkiksi huomiohakuisuus, halu hallita muita, rahan tai seksin saaminen.

    Mutta mitkä ovat syyt liittyä rivijäseneksi tai ylipäätään uskoa asiaan ? Siis mahdolliset muut syyt kuin "koska se on totta" ?

    Onko Maijukalla kantaa asiaan ?

    VastaaPoista